وب‌سرویس‌های وثیقه‌گذاری به‌زودی در سراسر کشور راه‌اندازی می‌شود

شانزدهمین جلسه شورای معاونین دادستانی کل کشور به ریاست حجت‌الاسلام محمد موحدی‌آزاد دادستان کل کشور و با حضور معاونین وی برگزار شد.

یکی از بخش‌های محوری این نشست، تبیین اقدامات دادستانی کل کشور در راستای اجرای سند تحول قضایی بود. دادستان کل کشور در این باره گفت: دادستانی کل کشور در راستای راهکار شماره ۸۲ سند تحول قضایی، مأموریت دارد با بهره‌گیری از زیرساخت‌های الکترونیک و همکاری سایر بخش‌های دستگاه قضا، فرآیند پذیرش وثایق و کفالت‌ها را تسهیل نماید تا از این طریق گام مؤثری در جهت کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها برداشته شود.

وی اعلام کرد: این وب‌سرویس‌ها اکنون در استان تهران عملیاتی شده و در آینده‌ای نزدیک در سراسر کشور راه‌اندازی خواهند شد. اجرای این طرح، علاوه بر تحقق تأکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر تکریم ارباب رجوع، همزمان سه هدف کلان را دنبال می‌کند: تسهیل در فرآیندها، کاهش هزینه‌های تحمیلی به مردم و در نهایت کاهش ورودی زندان‌ها.

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

برخی از موکلین ما